Drukwerk

Drukken en printen

De kwaliteit van BoominColors bestaat uit de combinatie van goed opgeleide vakmensen, de modernste machines en samenwerking met gespecialiseerde partners.

 

Productie

Om kwalitatief drukwerk te kunnen leveren, zijn geavanceerde drukpersen een absolute noodzaak. Een grote capaciteit, uitstekende kwaliteit, heldere kleuren, snel en efficient, ook geschikt voor zware papiersoorten, hoogwaardige afwerking…dat zijn de kenmerken van de drukpersen waar wij gebruik van maken.

Voor al uw huisstijl drukwerk, zakelijke drukwerk, publiciteitsdrukwerk, gelegenheidsdrukwerk, digitaal drukwerk, luxe brochures, boeken met hardcover, enz…uw drukwerk is bij ons in goede handen.

Bij iedere opdracht bekijken wij welke drukpers het meest geschikt is voor uw drukwerk. Zwart, twee kleuren PMS of geheel dubbelzijdig in full colour op een 10 kleurenpers waarbij wij uw drukwerk in 1 doorloop kunnen voorzien van bijvoorbeeld een veredeling, zoals vernis of lak.

Elke order wordt met de beste zorg behandeld. Door middel van diverse afwerkingsmachines realiseren we steeds een perfecte afwerking.

 

Levertijden

Wij streven naar een korte levertijd. Vandaar dat wij op diverse locaties verspreid over het land productiecapaciteit tot onze beschikking hebben. Op deze wijze kunnen we snel leveren en beperken we transportkilometers.

Voordat uw drukwerk wordt verzonden vindt een uitgebreide eindcontrole plaats door grafische professionals met jarenlange ervaring.

 

 

 

 

Aanbod

Wij verzorgen drukwerk voor reclame-uitingen, huisstijlen en vele andere communicatie- en handelsdoeleinden, zowel in lage als in hoge oplages.

Huisstijldrukwerk is het drukwerk dat u gebruikt bij het dagelijks ondernemen. Hierbij denken we aan brief- en vervolgpapier, enveloppen, visitekaartjes, adresstickers, complimentskaarten, notitiebloks, meervoudige doorschrijfsets, kettingformulieren e.d.

Reclamedrukwerk omvat een zeer diverse en grote groep producten. Denk hierbij aan posters, folders, flyers, leaflets, brochures, magazines, bedrijfsbladen, mappen en jaarverslagen.

Door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen, veel persoonlijke zorg en een met liefde en passie gemaakt product zorgen wij ervoor dat u altijd verzekerd bent van de beste producten en een uitstekende service.

 

Digitaal drukwerk

BoominColors heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met kwalitatief hoogwaardig drukwerk. Die lijn trekken we ook in het digitale tijdperk door. We laten zien dat traditionele technieken ook heel vernieuwend kunnen zijn.

 

 

Digitaal drukwerk is een proces met zeer lage opstartkosten Denk hierbij aan digitaal drukken (met inkt) of printen (met toner). Door de juiste productiemethode te kiezen kunnen kleine oplagen, die bij conventioneel drukken vaak duurder zijn, ook tegen een aantrekkelijke prijs gedrukt of geprint worden. U hoeft geen grote oplagen meer te bestellen en deze op voorraad te houden. U bestelt alleen het digitaal drukwerk dat u nodig heeft.

Digitaal drukwerk kent een aantal unieke voordelen:

– Betaalbaar voor kleine oplagen
– Snelle leveringstermijnen
– Hoogwaardige drukkwaliteit
– Personaliseren in full colour mogelijk