Video

 

Videoproducties – 360 graden video – Virtual Reality

De medewerkers van Boomin’Colors hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van videoproducties voor bedrijven, instellingen en andere organisaties. Ook hebben zij (rechtstreekse) tv – uitzendingen verzorgd in opdracht van verschillende opdrachtgevers, o.a. lokale omroepen en de politiek.

De professionals van Boomin’Colors orienteren en specialiseren zich voortdurend ten behoeve van de veelzijdige vragen uit het bedrijfsleven. Aangaande producties heeft Boomin’Colors naast de eigen mensen ook contacten met diverse vaste freelancers. Ieder product vraagt immers zijn eigen creativiteit, videoproductie is tenslotte maatwerk.

Natuurlijk heeft Boomin’Colors aandacht voor techniek. Alle faciliteiten waarvan gebruik wordt gemaakt zijn technisch van hoge kwaliteit en goed onderhouden. Maar wat zou techniek zijn zonder mensen? Boomin’Colors beschikt daarom over ervaren professionals. Na registratie en controle van het aangeleverde materiaal volgt bewerking. Boomin’Colors biedt hiervoor alle technische faciliteiten en beschikt over een uitstekend uitgeruste montagestudio. In deze studio monteren we de eigen producties, maar maken ook van uw ruwe videomateriaal een boeiende videoproductie.

U kunt zelf uw voorkeuren aangeven. Voice-over of toch liever ondertitels, muziekkeuze en sfeer worden op uw wensen afgestemd.

 

Een voorbeeld van een productie vindt u hier onder.

 

Geproduceerd door Boomin’Colors – Voice over: Hannelore Zwiterlood

 

 

 

Ook 360 graden video en Virtual Reality producties verzorgen wij graag voor uw organisatie.

Op de site van ons productiebedrijf ziet enkele voorbeelden van producties.

http://www.kampmedia.nl/video